Tietosuoja

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä (cookies). Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteena on kehittää sivuston laatua ja sisältöä käyttäjälähtöisesti.

Kävijätiedot on anonymisoitu, emmekä lähetä niitä kolmansille osapuolille. Voit halutessasi myös kieltää evästeiden käytön, mutta sivuston toiminta saattaa osin kärsiä tästä. Evästeiden estämisestä löydät lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista.

Käytämme sivustollamme kolmannen osapuolen tarjoamaa analytiikkaohjelmistoa (Google Analytics), joka asettaa seurantaevästeen käyttäjän koneelle.
Google Analyticsin seurantatietojen keräämisen voit estää asentamalla selaimeesi Opt-out -lisäosan.

Mitä evästeet sitten ovat? Lue lisätietoja evästeistä Viestintäviraston sivuilta

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § ja 24 § mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Uudenmaan IV-nuohous T:mi
Päivättärentie 4
01420 VANTAA
P. 044 253 9456

Rekisteristä vastaava henkilö ja yhteystiedot

Yrittäjä Veli-Pekka Kärkkäinen
info@uudenmaaniv-nuohous.fi
P. 044 253 9456

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään palveluiden tuottamiseen, laskutukseen sekä lakisääteisen tehtävän hoitamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin yhteydessä käsitellään asiakkaan tai asiakasyrityksen seuraavia tietoja;

  • Etu- ja sukunimi
  • Yrityksen nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakasnumero
  • Postiosoite
  • Laskutustiedot
  • Tilatut palvelut ja tuotteet

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Uudenmaan IV-nuohouksen sekä asiakkaan välisen kaupankäynnin tavaroiden ja palveluiden dokumentaatiosta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:N ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa joihin on asiattomilta pääsy kielletty.

ATK:lla käsiteltävät tiedot on suojattu salasanoin ja palomuurein. Rekisteriin tallennetut tiedot on säädetty salassa pidettäväksi.

Tarkastusoikeus

Jokaisella henkilörekisteriin tallennetulla on oikeus tarkistaa tietonsa. Pyyntö tapahtuu ottamalla yhteys rekisterin ylläpitäjään.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Kaikilla henkilörekisteriin tallennetuilla on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tapahtuu ottamalla yhteys rekisterin ylläpitäjään.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on Henkilötietolain 30 §:n mukaan oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.